Vita damsportskor/skechers i tyg från SCHOLL
Varumärke: SCHOLL
Artikelnummer: 0990575

Beskrivning

Sportigt designade promenadskor från Scholl för avlastning vid pronation med Biomechanics-teknologi. Skorna har en snygg textilovandel med mjukfodrad insida för bästa komfort mot foten. Klassisk snörning gör det enkelt att få till en bekväm passform.

Biomechanics-fotbädden är designad för att ge komfort och lindring till fötter som blivit överbelastade på grund av pronation, att fötterna faller inåt när du går. Fotbädden rätar upp foten med hjälp av ett ordentligt hålfotsstöd samtidigt som en skålad häl håller foten bekvämt på plats. Teknologin minskar onödigt tryck på lederna som annars kan uppstå vid en alltför kraftig pronerande rörelse.

Den skålade hälen gör även skorna passande vid besvär med hälsmärta eller hälsporre som uppkommit till följd av pronation, eftersom det ger ett stabilt stöd baktill.

Fotbädden kan bytas ut vid behov.

Skorna sitter ordentligt på foten tack vare en något förhöjd hälkappa. Läst och passform är normal.

Ditt steg känns lätt och dämpat tack vare en lättviktig yttersula i EVA som dessutom är mönsterspårad för att ge ett bra grepp på underlaget. Skorna är passande både för inomhus- och utomhusbruk.

1299 kr 649 kr

Information

Färg Vit
Foder Textil
Innersula Pronationsstöd
Löstagbar sula Ja
Yttersula Gummi
Vattentät Nej
Material Mesh
Butik 36 37 38 39 40 41 42
Riekershopen, Strömstad

Leverans inom 2-4 dagar inom Sverige

Fri frakt vid köp över 1.000 kr

Öppet köp i 14 dagar
Smartshoes