SCHOLL
Varumärke: SCHOLL
Artikelnummer: 0990582

Beskrivning

Damsandaler i fotriktig design från Scholl med Bioprint Adapta-fotbädd, Scholls välkända teknologi utvecklad för att ge komfort och lindring till trötta, överansträngda fötter. Idealiska för den som står och går mycket i sin vardag, på jobbet eller hemma.

Sandalerna och Bioprint Adapta-fotbädden ger dina fötter ett anatomiskt stöd med uppbyggd hålfot samt en skålad häl för stabilitet som håller foten i en naturlig ställning, för att ge bästa avlastning. Fotbädden avlastar lederna och ger även en avslappnad kroppshållning och är skonsam mot ryggen, vilket gör sandalerna passande även för dig med ryggbesvär samt ömma och trötta fötter.

Två ställbara remmar över foten ger en enkel anpassningsbar komfort och baktill finns en hälrem som ger en stabil och trygg känsla när du går , sandalerna sitter ordentligt på foten och ditt steg blir därmed mer avslappnat.

Läst och passform är normal, och sandalerna har en diskret kilklack. Ovandel i läder, textilfodrad insida samt en fotbädd med överdrag i mocka för bästa komfort mot foten.

Yttersulan är lättviktig och flexibel, vilket ger bra stötdämpning när du går. Räfflad design för ett bra grepp på underlaget. Sandalerna passar lika bra inomhus som utomhus.

950 kr 475 kr

Information

Färg Brun
Foder Textil
Innersula Bioprint Adapta
Löstagbar sula Nej
Yttersula Eva
Material Skinn

Leverans inom 2-4 dagar inom Sverige

Fri frakt vid köp över 1.000 kr

Öppet köp i 14 dagar
Smartshoes