1. Hem
  2. Artiklar
  3. Rieker
  4. Rieker skor
  5. Rieker skor herr
  •  2024-04-08
  • Smartshoes

Rieker skor herr

Från Riekershopen i Strömstad. I butik & online

RIEKER skor herr, har många skoalternativ för män. De är alla trendiga, snygga och framförallt så är de bekväma. Herrskor från Rieker är vårt sortiment av snygga lågskor, snabba sneakers och sköna promenadskor. Tuffa boots, kaxiga loafers och stabila kängor. Fördelar du får med herrskor från RIEKER är många. Köp Riekerskor snabbt och lätt här i vår webshop, för Riekershopen i Strömstad har ett brett sortiment. För alla stilar!

Rieker, skor för herr. Bekväma och snygga

RIEKER herrskor. Här på Riekershopen i Strömstad köper du bekväma skor som är mycket sköna att gå i. Utöver det är de alltid flexibla och snygga. Du kommer att kunna matcha din stil och hitta ett par Riekerskor som du kommer trivas med. Och använda mycket. 

Utan att behöva dra in på komforten så får du ett par snygga skor som följer trender. För RIEKER är medvetna om vikten i att de alltid ska göra herrskor som tilltalar både öga och fot.

I RIEKERS sortiment av skor för herr finns det både dressat och sportigt. Och mer casual när du önskar det. RIEKER skor herr tilltalar mannen som är ute efter komfort och god kvalitet samtidigt som han vill visa modemedvetenhet. Våra herrskor matchar bra med både kostym, chinos och jeans. 

Rieker anti-stress

Det fiffiga med RIEKER skor herr är den sköna anti-stress-sulan och lästen. Konstruktionen är byggd med en stötdämpande sula under hela foten och en ovandel som expanderar efter foten när den svullnar upp under dagens lopp. Eftersom tunga arbetsdagar kräver just sköna och bekväma skor.  

Materialet i skorna andas och har dessutom utmärkt hållbarhet! Dina fötter kommer att tacka dig för ett par riktigt sköna RIEKER.  

Rieker herrskor, finns hos smartshoes.se

Över hela världen har miljontals kunder redan upptäckt vad RIEKER har att erbjuda dina fötter. Eftersom RIEKER skor finns i så många olika modeller så kommer du att kunna hitta ett par Riekerskor som passar på fritiden, ett par till festligare tillfällen och ett par för att ha på jobbet. När som helst alltså!  

Smartshoes.se erbjuder fri frakt vid köp över 1000 kr. Snart kan du ha dina RIEKER skor herr hemma, för vi erbjuder alltid snabb leverans. När du sedan har tagit emot dem har du 14 dagars öppet köp. 

Riekershopen Strömstad  säljer också utvalda skotillbehör och skovårdsprodukter. Eftersom vi vill erbjuda dig bara det bästa. Och har du några frågor är det bara att du hör av dig!


Leverans inom 2-4 dagar inom Sverige

Fri frakt vid köp över 1.000 kr

Öppet köp i 14 dagar
Smartshoes